Followers

Monday, January 3, 2011

PERMULAAN ALAM BARU

ASSALAMUALAIKUM....

erm baru 1st day sek dah penat giler...dah masuk form 4 dah...mcm x caya jer umo dah 16 thn...heheheh....mak aq kate dulu mase nenek aq umo 16 nenek aq dah kawen dah..heheh...mak aq nie mcm ade ciri2 nk kawen kn aq jer..heheh.....x nk2..muda lg...x abis study lg....lg pun wat pe nk kawen awal2...nanti umo baru 30 ank dah berderet...eee x au lah

sek thn 2011 mula pd ary nie....erm kol 7 aq n the geng dah kumpul kat taman...heheh dtg2 je wat auk...heheh biase lah kami mane pernah diam...pas2 masuk dewan...dah sah2 ade perhimpunan rasmi..alamat nye kena dgr ucapan yg berjela2 lah...telingan rase nk tersumbat dah dgt pengetuan n cikgu2 lain ckp

hehehh...pas2 lak ade orientasi....1st day mesti bosan tahap gaban...sbb kena dgr sekali lg ucapan...punggung dah sah2 lah rase dah naik kematu...sakit lak ai...pas2 aq n zaty start lah keje sampingan kami iaitu tawaf 1 sek...hehe pastu jumpe mickey mouse tp dah mati....kami m'jerit kuat gle...nasib baik x de org

esok ade orientasi lg...perh bosan lak ai tp esok kami plan nk buli bdk2 junior...heheh...PRS kn kena jaga bdk2 nie...hehe nasib lah sape dpt aq...thn lepas aq baik dye org kuang ajar....thn nie aq dah x nk lembut2...nk jd singa lak..eheheh..k lah thn nie kena study hard sbb mak aq dah jd hulk....pg sek...mlm tusyen...x de rehat2...eeee...takut aq...so doakn aq berjaya

1 comment:

  1. Xleh bela makcik. Kau punye cer yg nih. ahaha.

    ReplyDelete